Catering verjaardag

Home/Catering verjaardag
Catering verjaardag 2017-04-10T21:17:18+01:00

Project Description

Die ene speciale dag in het jaar, dat u helemaal in het middelpunt staat. Op uw verjaardag wilt u niets meer regelen en daarom neemt Antoine Catering de gehele catering uit handen. Antoine Catering verzorgt graag uw verjaardag aan huis of op locatie in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein , Houten en omgeving. Aan de hand van uw wensen wordt een menu samengesteld met de heerlijkste hapjes of amuses en als u wilt zorgt Antoine Catering ook voor servies en personeel. Niet alleen de catering, maar ook de aankleding, het entertainment en de muziek kan verzorgd worden door Antoine Catering. Zo hoeft u nergens meer aan te denken en alleen maar te genieten van de lekkere hapjes en drankjes samen met uw familie en vrienden.

Ik schakel Antoine Catering volgend jaar weer in voor mijn verjaardag. Nog nooit heb ik zo’n leuke verjaardag gehad zonder zorgen. – K. van Rooijen, Nieuwegein

Advies op maat & offerte aanvragen

Antoine Catering vindt persoonlijke aandacht erg belangrijk, zeker bij de catering van een verjaardagsfeest. Goede afstemming zorgt voor een onvergetelijke dag. Daarom verzoeken wij u ons contactformulier in te vullen of aanvraag te doen via telefoon of e-mail.

Telefoonnummer: 030-2670007 of stuur een e-mail naar keuken@antoinecatering.nl