Catering Amsterdam

Home/Catering Amsterdam
Catering Amsterdam 2017-04-10T21:17:17+01:00

Catering AmsterdamBij catering wordt er meestal meteen gedacht aan warme en koude buffetten, maar bij het professionele Antoine Catering is het assortiment veel uitgebreider. Van lunchbuffetten tot een BBQ en zelfs een biologische of een tapas catering zijn bij ons mogelijk. U kunt bij ons dus een totaalpakket aan diensten op het gebied van catering verwachten, ook in Amsterdam.

“Bedankt Antoine! De hapjes waren weer voortreffelijk, we hebben er allemaal van genoten. En de toevoeging van de lekkere sushi was helemaal speciaal”, aldus mevrouw Rijnders van Red Bull.

&

“Voor mijn 40-jarige feest hebben wij Antoine Catering ingeschakeld.
Arnold, Gertjan en hun team hebben werkelijk een topfeest neergezet”.

“Het eten was verrukkelijk, de service geweldig, de mensen bijzonder vriendelijk en professioneel en aan alle details werd gedacht. Dit topteam heeft onze wensen perfect begrepen en ons al het werk uit handen genomen tegen een zeer betaalbare prijs. Ik kan deze club ten zeerste aanbevelen”! Suzanne Leclaire-Noteborn

Dé nummer 1 cateraar in Amsterdam en omstreken

Zoekt u dus een geschikte cateraar voor uw feestelijke gelegenheid of evenement in de buurt van Amsterdam? Dan zijn wij dé nummer 1 cateraar waarnaar u op zoek bent. Zorgt u voor de gezelligheid? Dan zorgen wij voor de catering en de complete styling van uw feest in Amsterdam. Samen zorgen we er in ieder geval voor dat uw event één groot succes wordt.